La Guàrdia Civil confisca 260 quilograms de droga en un cotxe que va fugir d’un control a l’Aldea

La Guàrdia Civil ha confiscat de 7 fardells d’haixix, amb un pes de cada un d’ells de 32 quilos, 37 bosses de marihuana d’1 quilo i 1 bossa contenint 500 grams de pol·len d’haixix, que transportaven individus que es van donar a la fugida. Els fets van passar la tarda de diumenge passat, quan els guàrdies civils de la Patrulla Fiscal de l’Ametlla de Mar es trobaven a l’àrea de servei del Baix Ebre realitzant un dispositiu fiscal, quan van procedir a controlar un turisme que va resultar sospitós, per les maniobres que realitzava després adonar-se de la presència dels agents. En aquell moment va accelerar i va fugir.

La Benemèrita va activar un operatiu policial per intentar interceptar el vehicle fugat que seguia circulant per l’AP-7 direccions Tarragona, en arribar a l’altura de la localitat de Cambrils, el conductor va abandonar el vehicle i va escapar-se a peu.

Aquesta manera emprat pels narcotraficants per traslladar la droga és el conegut com «GO FAST», que consisteix a carregar droga en un punt, per a continuació, mitjançant l’ús d’un vehicle d’alta cilindrada, transportar fins a la seva destinació a gran velocitat per vies ràpides. Arran d’aquesta intervenció la Guàrdia Civil manté oberta una investigació per a l’esclariment dels fets, havent comprovat que el vehicle havia estat llogat a França i circulava amb plaques falses espanyoles que havien estat sostretes.

Port de Tarragona