Un jove de Salou denuncia als Mossos haver rebut insults homòfobs al carrer

L'Observatori contra l'Homofòbia (OCH) ha condemnat l'agressió verbal.

Un jove gai de Salou, de 28 anys, va ser insultat ahir mentre passejava per un carrer de Salou. Dos joves li van llençar insults homòfobs i el van ridiculitzar. La víctima va decidir trucar en primer lloc a la Policia Local de Salou i posteriorment va presentar denúncia davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra. L’agressió verbal es va produir després que els joves van xiular i llençar petons a la víctima, que es va girar i va gravar un vídeo on es poden captar els insults i identificar visualment a un dels agressors. En veure que el jove a qui ridiculitzaven trucava a la policia van fugir.

L’Observatori contra l’Homofòbia (OCH) ha condemnat l’agressió i, el seu portaveu i president, Eugeni Rodríguez ha manifestat que «davant d’aquest tipus de violència homòfoba és molt important denunciar com s’ha fet en aquest cas» i no restar-li importància. Des de l’OCH donen total suport. Els Mossos van activar el protocol d’informar la fiscalia especialitzada en delictes d’odi i al Grup d’Atenció a la Víctima.

Port de Tarragona