Inquietud per la caiguda mundial del servei de missatgeria WhatsApp

El servei de missatgeria WhatsApp va deixar de funcionar sobre dos quarts d’onze de la nit d’ahir, no tan sols a Catalunya i Espanya, sinó a pràcticament tot Europa. Com si es tractés d’un tsunami, la decisió ha començat a les nou del vespre als Estats Units i dues hores després s’ha detectat en alguns països d’Europa. La companyia no ha comunicat l’origen de la decisió dels seus servidors. La decisió, que pot arribar a afectar a milions d’usuaris a tot el món, s’ha convertit en pocs minuts a la notícia del dia i en les webs especialitzades es parla de la possibilitat que s’estigui migrant a nous servidors i això impliqui l’aparició de fallades. La inquietud deixa pas a la curiositat per saber què pot ocórrer-li a aquest monstre de la comunicació a escala global.

Port de Tarragona