Un individu clava un cop de puny a una noia amb síndrome de Down al Metro de Barcelona

L'home va colpejar al nas a la jove, li va trencar les ulleres i li va clavar el colze a l'esquena. La víctima es va trobar sola a l'andana i ningú va poder ajudar-la.

Els fets que s'investiguen es van produir a la plaça dels Villars de Torredembarra.

La notícia d’una agressió a una treballadora del metro de Barcelona va causar indignació dissabte passat. Però el que va passar ahir a una altra parada de la ciutat ha encès a tot el que ha conegut el cas, especialment als familiars d’una jove de 23 anys amb síndrome de Down que va ser colpejada sense cap explicació al Metro. Segons una exclusiva publicada a El Periódico, la jove tornava al seu domicili després de sortir de les classes del programa d’inserció laboral de la Fundació Aura. Va caminar per l’andana de la Línia 3, a l’Estació de Sants i es va dirigir a les escales per sortir pel carrer Numància. Un individu, sense dir res, la va avançar i li va donar un cop de puny al nas després de clavar-li el colze a l’esquena. A causa del cop, no tan sols es van trencar les ulleres, sinó que va patir lesions a la cara. L’agressor va fugir a tota velocitat mentre la jove demanava ajuda. No obstant això, l’andana va quedar buida i no va poder obtenir assistència de cap persona, pel que va decidir trucar a la seva família, que la va anar a buscar. El fet ha estat denunciat davant els Mossos d’Esquadra que investiguen la identitat de l’agressor i les circumstàncies que van envoltar a tan brutal, gratuïta i indignant actuació delictiva.

Port de Tarragona