Els autors de la pallissa a l’empleada de Metro de Barcelona declararan davant del jutge

Els Mossos els van identificar hores després dels fets, que s'investigaven, però no va transcendir cap detenció.

Van ser identificats hores després de l’agressió, encara que es desconeix com va ser la seva detenció (si és que n’hi va haver), de la parella que va protagonitzar la pallissa a l’empleada de Metro del Carmel, a Barcelona. Els Mossos els investigaven, era l’únic que se sabia. Ara, s’ha pogut conèixer que hauran de declarar davant del jutge, que els ha citat en qualitat d’imputats -actualment figura denominada investigat– Els presumptes agressors de Mònica Martínez (ella mateixa es va identificar en un programa de la cadena SER) l’empleada a la qual van esperar a la sortida de la seva jornada de treball a l’estació de la Línia 5. En la seva declaració va donar a entendre que va ser ella, la passatgera que pretenia intercanviar títols de viatge incorrectes, la qual va protagonitzar els cops i la va perseguir a l’ascensor, mentre que l’home no va participar de forma tan directa i fins i tot va intentar frenar la seva companya tement que la cosa anés a més. La policia catalana ha portat amb tot sigil les actuacions al respecte, ja que tots esperaven que es produís una detenció si no immediata, sí al cap de poques hores de succeir el fet. Ahir nit, es coneixia la notícia de la citació judicial que podria portar als autors, potser un de forma directa i l’altre com a cooperador necessari, a delictes de lesions i amenaces contra l’empleada. L’agressió a una jove amb síndrome de Down ahir va tornar a crear indignació i, de nou, els Mossos s’han posat en marxa per identificar l’autor.

Port de Tarragona