El Col.legi d’Advocats de Tarragona oferirà un servei de «biblioteca digital» amb 2.500 obres jurídiques al «núvol»

L'ICAT ha signat un conveni amb l'editorial Tirant lo Blanch per oferir als lletrats la possibilitat d'accedir directament als llibres més actualitzats.

El Col·legi d’Advocats de Tarragona oferirà als seus col.legiats la possibilitat d’accedir a un fons de 2.500 obres jurídiques de la mà d’un conveni signat amb l’editorial Tirant lo Blanch que oferirà el que es denomina «Nube de lectura». El funcionament d’aquesta biblioteca és similar al de la biblioteca presencial, en tant que l’usuari tria el llibre i se’l pot endur en préstec (durant set dies). La plataforma permet previsualitzar les 30 primeres pàgines i la impressió de 50 pàgines per usuari i mes. A més de les obres, també es podrà accedir als textos legals totalment actualitzats que es podran llegir en qualsevol dispositiu (iPad, Android, Windows).

Seminari sobre Dret del Treball

D’altra banda, un seminari sobre ‘Dret del treball’ ha obert el programa formatiu que impulsen l’ICAT i l’editorial Tirant lo Blanch en el marc d’un conveni de col·laboració que els vincula. El programa té com a objectiu potenciar la formació continuada dels col·legiats i preveu l’organització de diverses activitats formatives, tant en format presencial com a través de la plataforma ‘online‘ de l’editorial. En aquesta primera jornada, que ha portat per títol «Acomiadaments i indemnitzacions: problemes actuals i novetats legals», la ponent Gemma Fabregat, professora titular de Dret del treball, advocada of counsel especialitzada en dret del treball i Vicerectora de la Universitat de València, ha repassat la legislació vigent en aquesta matèria. La conferència l’han presentat el Degà de l’ICAT, Manel Albiac, i la directora d’Edició i Formació de l’editorial Tirant lo Blanch, María José Gálvez.

Port de Tarragona