El sindicat CEP augura col.lapses en aeroport i DNI per no reposar policies a Tarragona

La Confederación Española de la Policía considera que la manca d'agents és una "malaltia crònica" que se supleix amb la paciència de policies i ciutadans.

La presumpta falta de previsió de la Direcció General de la Policia a l’hora de reposar les baixes o pèrdues d’agents del Cos Nacional de Policia a Tarragona podria portar a col·lapses en aeroport i DNI. Així ho assegura el sindicat policial Confederació Espanyola de la Policia en un comunicat emès ahir a la delegació a Tarragona. El sindicat considera que la manca d’efectius en aquesta província és «una malaltia crònica» que s’ha suplert habitualment amb l’esforç dels policies, la paciència dels ciutadans i la imaginació a l’hora de configurar els serveis. Però, afirmen, ara «això s’ha acabat», ja que assegura CEP que els agents estan farts de pagar «els plats trencats». Les recents cues que s’han produït a l’aeroport del Prat, a Barcelona, ​​podria ser un presagi del que passarà al de Reus, al que afegeixen que les oficines d’expedició de la documentació d’identitat de Tarragona, Reus i Tortosa quedaran desbordades si no es posa remei de forma ràpida. Acusa el sindicat policial a l’Administració dilatar en excés l’obertura de la nova oficina que està prevista per al Vendrell.

Port de Tarragona