Troben un cadàver carbonitzat al maleter d’un cotxe cremat a un camí del pantà de Foix

Uns excursionistes van avisar la tarda d’ahir als Mossos d’Esquadra que un vehicle cremava a una pista forestal al costat del pantà de Foix, al terme de Castellet i la Gornal. Una patrulla va arribar al lloc dels fets i, després d’apagar el foc amb extintors, van trobar restes humanes carbonitzades al maleter del turisme. A causa de l’estat del cadàver va ser impossible la seva identificació i la policia catalana ha iniciat una investigació, ja que tot apunta a que es tracta d’una mort violenta. L’autoritat judicial ha ordenat el secret de les actuacions i els Mossos han tallat la pista forestal per tal que la policia científica tingui plena tranquil·litat per treballar al lloc i que no desapareguin indicis. S’intenta identificar el vehicle pel número de bastidor, ja que les plaques de matrícules es van cremar.

 

Port de Tarragona