Un avió procedent d’Anglaterra amb destí Girona emet un avís d’emergència i aterra a França

La greu situació de salut d'un dels passatgers ha motivat la petició d'aterratge de la nau quan sobrevolava el nord del país veí.

Un avió de la companyia aèria Ryanair que procedia de la localitat anglesa de Leeds i tenia previst aterrar a Girona, ha emès un missatge d’emergència quan sobrevolava França. Pel que sembla, les primeres informacions parlen que les autoritats aèries l’han desviat cap a París, però es desconeix de moment les causes de l’emergència.

Actualització: La petició per aterrar era originada per una emergència mèdica dins de la nau, que havia d’haver aterrat a les 11,45 a la capital gironina. L’avió, on viatjaven principalment seguidors d’un equip de rugbi que jugarà a Perpinyà, va prendre terra a l’aeroport de Beauvais, on els serveis mèdics es van fer càrrec del passatger. Posteriorment, segons Ryanair, el vol s’ha enlairat cap a Girona.

Port de Tarragona