Dues víctimes mortals en accidents de trànsit a Miami Platja i Capçanes

Imatge d'arxiu.

Dues persones han perdut la vida en dos accidents ocorreguts la tarda i nit d’ahir, divendres, en dos accidents de trànsit ocorreguts en un carrer de Miami Platja i Capçanes, minuts abans de la mitjanit. El primer dels successos va tenir com a víctima a un ciclista de 78 anys, de nacionalitat alemanya i veí de Mont-roig, que va ser atropellat a l’avinguda Aragó d’aquesta localitat. Tot i la presència de personal del Sistema d’Emergències Mèdiques, que va traslladar dos vehicles i un helicòpter, res es va poder fer per la vida de l’ancià, que no va poder superar les ferides del fort cop, que el va llançar a diversos metres de distància d’on es va produir la col·lisió. Tot sembla indicar que alguna causa impedir la visibilitat del conductor del turisme.

D’altra banda, quatre hores després es coneixia la mort d’un jove de 33 anys, I.A.M., veí de Capçanes i de nacionalitat romanesa, el vehicle va sortir de la carretera TV-3002 per causes que es desconeixen. Al lloc es van traslladar efectius de Mossos, Bombers de la Generalitat i SEM. D’altra banda, el matí del mateix divendres, un home ha resultat ferit en un xoc frontal entre una furgoneta i un camió a la Nacional-II, al terme municipal de Castellnou de Seana (foto).

Port de Tarragona