Passatgers caminant pels túnels del metro, en les proximitats del Barça per una fallada en l’L3

Es va declarar una prealerta que posteriorment va ser donada per conclosa l'desallotjar un comboi i habilitar llançadores. El fet va coincidir amb una allau d'espectadors del Barça en acabar el partit.

Una caiguda de tensió va afectar ahir a la línia 3 del metro de Barcelona, a l’estació de Plaça del Centre, propera a l’estadi del Camp Nou al finalitzar el partit. TMB va oferir transport alternatiu de superfície als passatgers, que van haver de caminar pels túnels per abandonar el comboi, cosa poc habitual. L’incident va provocar una prealerta que es va donar per finalitzada minuts després amb l’habilitació de llançadores com transport alternatiu entre les parades de la zona Universitària i Tarragona. A causa de que va coincidir amb el final de la trobada futbolístic, la presència de passatgers va ser molt més gran de l’habitual.

Port de Tarragona