La conductora drogada que ha matat dos ciclistes va envair el carril contrari en una recta

Indignació en el col·lectiu ciclista per la mort de dos d’ells en un accident ocorregut a dos quarts del matí a la carretera que uneix Dénia i Oliva, a València. Una dona de 28 anys, que va donar positiu en drogues i alcohol, ha envaït el carril contrari al km. 205, en una recta i, de cara, ha envestit al gran grup que circulava pel voral de l’N-232. Tres ciclistes han estat hospitalitzats en estat greu, dos d’ells en estat crític per politraumatismes. Els bombers han rescatat els cossos d’una séquia a la qual han caigut. Les víctimes pertanyen a un club de Triatló de Xàbia. La conductora ha estat detinguda i traslladada a l’hospital de Gandia amb lesions lleus, allà es troba sota custòdia policial. La conductora s’haurà d’enfrontar a delictes com homicidi per imprudència, lesions greus i delicte contra la seguretat viària. Es desconeixen les causes que van impulsar a la dona a envair el carril contrari, una cosa que investiga la Guàrdia Civil, encarregada del cas.

Port de Tarragona