Set nens ferits en explotar un castell inflable a un restaurant de Caldes de Malavella

ACTUALIZACIÓN. MOR UNA DE LES NENES FERIDES.

Un castell inflable ubicat a un restaurant Mas Oller de Caldes de Malavella ha esclatat provocant ferides a set nens, dos d’ells de caràcter greu. L’accident s’ha produït pocs minuts abans de les quatre de la tarda i s’està investigant encara que ha pogut passar. Dos dels menors han patit politraumatismes. Un dels nens ferits ha estat traslladat a un centre sanitari en helicòpter. Dues d’aquestes naus, del Sistema d’Emergències Mèdiques hi han participat en les tasques de trasllat dels ferits i set ambulàncies hi treballen al lloc del succés. Mossos d’Esquadra i Bombers de la Generalitat també hi són presents al lloc dels fets.

Segons explicaven testimonis, s’ha sentit una gran explosió i l’atracció s’ha elevat, tant és així que l’alcalde de Caldes informava per televisió que hi era al sostre de l’establiment. Els nens han sortit disparats i han quedat estesos en una zona propera, on els serveis mèdics els han atès. Jaume Matas, propietari del restaurant, ha afirmat que el castell era nou i que desconeix si ha pogut ser el vent el que l’ha elevat o si ha fallat la vàlvula de seguretat.

L’helicòpter hi ha traslladat a un nen barceloní de 6 anys a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona i un altre de 9 anys, de Caldes de Malavella, a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell. Els Mossos investiguen les causes mentre han acordonat el lloc dels fets i la Policia Científica analitza l’atracció.

  

Port de Tarragona