Un jove francès, apunyalat en una baralla entre dominicans al Metro de Barcelona

Els Mossos van dur a terme set detencions a l'estació de la Barceloneta i el ferit va ser traslladat a l'Hospital del Mar.

Un jove de nacionalitat francesa va resultar apunyalat minuts abans de la una de la tarda d’ahir durant una baralla que es va iniciar entre dominicans en la Línia 4 del metro de Barcelona. Els Mossos van detenir set d’aquests joves, mentre que el Sistema d’Emergències Mèdiques va traslladar el ferit al proper Hospital del Mar, ja que els fets es van produir al tren al seu pas per l’estació de la Barceloneta, a uns vuit-cents metres del centre sanitari. La policia catalana investiga l’origen de la baralla multitudinària. Les bandes de dominicans protagonitzen en les últimes setmanes alguns crims, com l’ocorregut a Sant Just o el Prat de Llobregat. Es desconeix de moment si hi ha alguna relació entre aquest fet amb les esmentades bandes. No existia perill per a la vida del francès apunyalat.

Port de Tarragona