La Guàrdia Urbana de Reus instrueix diligències judicials contra un conductor begut que va fugir d’un accident

Altres dos casos de conducció sota els efectes de l'alcohol van ser detectats pel cos policial municipal al llarg del cap de setmana.

Efectius de la Guàrdia Urbana de Reus van instruir diligències judicials contra el conductor d’un vehicle Renault Kangoo que va xocar amb un turisme divendres de matinada. L’accident va passar a la cruïlla del camí de Valls amb Sant Llibori. Després de la col·lisió, el conductor de la furgoneta va marxar del lloc dels fets, però una patrulla de la Urbana el va interceptar a l’avinguda Jocs Olímpics minuts després. El conductor, de 39 anys, s’enfronta a una acusació per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques en haver donat un resultat positiu de 0,41 mg/l d’alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia que se li va practicar.

D’altra banda, el mateix divendres, 5 de maig, a les 3:00 h, a l’avinguda de Salou, una patrulla policial va aturar un turisme Volkswagen Passat. Els agents van instruir diligències judicials contra el conductor, de 24 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques ja que va donar un positiu de 0,76 mg/l d’alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia que se li va practicar.

El tercer cas d’alcoholèmia es va donar dissabte, 6 de maig, a les 19:20 h, al carrer de Joan Oliver, de Reus una patrulla policial va aturar un turisme Opel Astra. Els agents van instruir diligències judicials contra el conductor, de 42 anys, per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques per un resultat positiu de 0,93 mg/l d’alcohol en aire espirat a la prova d’alcoholèmia que se li va practicar.

Port de Tarragona