Els Mossos detenen un conductor per circular a 240 quilòmetres per hora a l’autopista AP-7

El van detectar a un control de velocitat establert al quilòmetre 73,5 de l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Vilobí d'Onyar

Mossos de Trànsit de Girona han detingut i posat a disposició judicial a un conductor de 35 anys, de nacionalitat britànica i amb domicili a Luton (Regne Unit), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una velocitat de 240 quilòmetres per hora a l’AP-7. Els fets van passar en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 73,5 de l’autopista AP-7, dins del terme municipal de Vilobí d’Onyar, a la comarca de La Selva. Pels volts de les vuit del vespre, els mossos van detectar un turisme que circulava a 240 km/h, en un tram limitat a 120 km/h. Els agents van aturar el vehicle a la sortida 7 de la via, van identificar el conductor i van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, ja que aquesta velocitat és punible penalment. El jutjat de Guàrdia de Girona va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Port de Tarragona