Una parella d’adolescents mor en obrir-se el terra d’un ascensor en un novè pis a Madrid

Van caure des de 27 metres pel forat de l'ascensor i el SAMUR va comprovar que no existien possibilitats de reanimació de les víctimes.

Una parella d’adolescents de 17 anys ha mort aquesta tarda després que es desprengués el sòl de l’ascensor en el qual ascendien quan es trobava al pis novè d’un edifici de Madrid. El fet s’ha produït minuts abans de les cinc de la tarda al carrer Germans Bécquer de la capital. En obrir-se la part inferior de l’ascensor, han caigut des d’uns 27 metres d’alçada i han perdut la vida de forma instantània sense que els serveis d’Emergències Madrid hagin pogut fer res per reanimar-les i només han pogut certificar la seva defunció a causa de múltiples traumatismes. Els amics i familiars dels morts van haver de ser atesos per psicòlegs del Samur, donat el seu estat d’ansietat.

La Policia Científica intenta esbrinar què va poder provocar el despreniment i comprovar si el manteniment de l’ascensor era el previst per la normativa. Feia poc temps que havien acabat les obres d’una profunda remodelació interior de l’edifici, obres que van durar més d’un any.

Port de Tarragona