Troben una motxilla amb notes del barceloní desaparegut a la selva brasilera fa dos anys

El jove barceloní Hugo Ferrara, desaparegut a mitjans de desembre del 2015 a la selva brasilera, va deixar escrites les circumstàncies que li impedien sortir d’allà en unes notes que va introduir a la motxilla. Les va escriure amb la data del dia de Nadal d’aquell any a la selva brasilera i ara ha estat trobada per un guia del Parc Nacional Chapada Diamantina, segons publica «El Periódico». En les seves notes, Ferrara escriu que va patir una caiguda en una cascada i que no es podia moure a conseqüència d’una lesió al genoll. Hugo va marxar cap al Brasil amb la intenció de passar uns mesos en aquest país com a explorador, cosa que ja havia fet en altres països «exòtics». La seva família no va tenir més notícies d’ell des de setmanes abans del nadal de fa dos anys. El desaparegut tenia intenció de reunir-se amb un amic a la població Lençois després de creuar el parc selvàtic, però mai va arribar al lloc de la cita, i es va perdre la seva pista. Des de llavors la família s’ha desviscut per trobar-lo i ha organitzat recerques, fins i tot amb gossos que van arribar a detectar alguns llocs per on va passar el jove de 27 anys. Pel que sembla, segons explica la família, les autoritats brasileres no han posat tots els mitjans per trobar-li i ells han hagut de costejar de la seva butxaca la cerca.

Port de Tarragona