Dos detinguts per segrestar un home a qui van ruixar amb gasolina a Mollerrussa

La víctima va poder fugir mentre els agressors no hi eren a la casa on es trobava lligat. El jutge vol comparar els ADN dels acusats i les dubitades.

Dos homes han quedat en llibertat amb càrrecs després que els Mossos d’Esquadra els posessin a disposició judicial acusats d’haver ruixat amb benzina a un altre home a Mollerussa. Els detinguts, de nacionalitat marroquina -igual que la víctima dels fets- haurien apallissat el tercer individu mentre estava lligat. Era en aquell moment quan el van ruixat amb el combustible, tot i que no li van calar foc. El fet va passar el 12 d’abril i sembla que el cas tindria una vinculació amb el tràfic de drogues. Ara, el jutge ha volgut que es comparin les restes biològiques trobades al lloc dels fets amb l’ADN dels detinguts abans de decidir el seu ingrés a presó, que es produiria probablement en el cas que fos positiva aquesta relació. La policia continua cercant a un tercer participant en l’intent d’homicidi. El segrestat va poder sortir de la casa on es trobava segrestat després de poder deslligar-se mentre els agressors no hi eren.

 

Port de Tarragona