Troben les restes del jove barceloní desaparegut al Brasil fa dos anys

Els bombers de l’estat brasiler de Bahia van trobar ahir les restes del jove barceloní Hugo Ferrara, que va desaparèixer en aquesta zona el desembre de 2015, informava aquesta matinada el rotatiu O Globo. La troballa es produeix dos dies després que es trobés la seva motxilla, en la qual havia deixat escrit en el seu quadern que havia patit un accident -una caiguda per una cascada- que el va deixar debilitat. Això va provocar, de nou, que s’activés una recerca per part de les autoritats. El cos es trobava en una zona muntanyosa de Cachoeira de Fumaça, dins el Parc Natural Chapada Dia, que el senderista pretenia creuar aquelles setmanes abans del nadal de 2015.

Es posa així punt final a un misteriós cas de desaparició, ja que en diverses ocasions es van realitzar batudes per la zona sense que se li hagués trobat. Ahir, amb l’ajuda de l’aviació, els bombers van trobar. La família de Ferrara va sospitar sempre que hauria mort, ja que el jove solia estar en contacte amb ells, però van voler esgotar totes les possibilitats. Entre elles es trobava una recompensa de 8.000 euros ofert a qui li trobés viu o mort; la petició d’ajuda a les autoritats i la pròpia finançament de la seva butxaca de les cerques.

Port de Tarragona