Dos agents de la Guàrdia Urbana, presumptes autors de la mort del company trobat al maleter del seu cotxe

Una de les persones que passaran a disposició judicial és la parella de la víctima, qui havia denunciat a un subinspector per difondre una foto sexual seva.

Els Mossos d’Esquadra han detingut a dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona com pa presumptes autors de la mort d’un company, que va ser trobat dins el maleter del seu cotxe, calcinat. Un dels arrestats és la parella sentimental de la víctima, que té 33 anys i és coneguda al cos per haver denunciat a un superior que va difondre una foto íntima que va prendre quan era la seva parella, el 2008. L’altre detingut és un agent de 36 anys. No fa massa hores que va transcendir que la mort del policia s’havia produït a causa de trets a l’esquena, pel que tot sembla indicar que es tracta d’una execució per motius que encara es desconeixen, però que podrien estar relacionats amb una revenja.

Antecedents del cas:

L’agent de la Guàrdia Urbana trobat en un maleter a Castellet va morir de tres trets a l’esquena

El cadàver trobat en un maleter al pantà de Foix és d’un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona

 

Port de Tarragona