L’agent de la Guàrdia Urbana trobat en un maleter a Castellet va morir de tres trets a l’esquena

L'autòpsia confirma que es tracta probablement d'un assassinat i allunya l'hipòtesis que la víctima morís a causa del foc.

D’acord amb les circumstàncies en què va ser trobat el cadàver de l’agent de la Guàrdia Urbana al maleter d’un cotxe, incendiat al costat del pantà de Foix, es va pensar que podria haver mort carbonitzat. Però no és així, segons publica Crònica Global, el resultat de l’informe forense determina que es tracta d’una execució mitjançant diversos trets a l’esquena. L’assassinat podria ser conseqüència d’una revenja. Es tracta d’un virtuós treball dels agents de la Policia Científica de Mossos, ja que el cadàver es trobava calcinat i en aquestes circumstàncies hi ha moltes complicacions per trobar un resultat exacte. Per exemple, realitzar una prova d’ADN, que en alguns casos a causa de les altes temperatures el rastre genètic desapareix.

L’agent assassinat es trobava separat del servei a causa d’una agressió a un motorista i actualment es trobava convalescent per una intervenció quirúrgica. Malgrat que es tracta d’una complicada investigació, encara ho és més quan vinculada a la víctima es troba un cas de difusió d’imatges sexuals de la núvia del mort, que està pendent de judici i que ha hagut de ser ajornat a causa d’aquesta mort.

Port de Tarragona