Nou cas de conductora èbria que atropella un grup de ciclistes, aquesta vegada a Riudoms

Un ciclista ha resultat ferit greu i tres amb lesions lleus. La conductora era novella i quadruplicava la taxa d'alcohol permesa en aquests casos.

Els accidents per atropellament de ciclistes, especialment per no respectar la distància de separació, preocupen molt als practicants d'aquesta modalitat esportiva.

Quatre ciclistes han resultat ferits, un d’ells greu, quan un vehicle sel’s ha tirat a sobre quan circulaven per Riudoms al voltant de les 7 del matí, en un cas molt similar a l’ocorregut fa uns dies a València. Tant és així que ha estat una conductora que circulava en estat ebri per la carretera T-704, quan ha envaït el sentit contrari. La conductora, veïna de Reus, de nacionalitat colombiana i de 26 anys, ha donat un resultat de 0,61 mil·ligrams/l en la prova d’alcoholèmia, un resultat que multiplica per quatre la taxa màxima permesa, ja que es tracta d’una conductora novella i en aquests casos el nivell màxim permès és de 0,15 mil·ligrams/l. Ha estat detinguda pels Mossos com autora de delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i contra la seguretat del trànsit. El Jutjat de Guàrdia de Reus li prendrà declaració a les hores vinents. El grup ciclista s’havia concentrat per entrenar per una prova de resistència, la Gran Fondo de Reus-La Mussara. El ciclista ferit greu ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Reus, mentre els seus companys han estat atesos al lloc de l’accident.