Nou cas de conductora èbria que atropella un grup de ciclistes, aquesta vegada a Riudoms

Un ciclista ha resultat ferit greu i tres amb lesions lleus. La conductora era novella i quadruplicava la taxa d'alcohol permesa en aquests casos.

Arxiu / Archivo

Quatre ciclistes han resultat ferits, un d’ells greu, quan un vehicle sel’s ha tirat a sobre quan circulaven per Riudoms al voltant de les 7 del matí, en un cas molt similar a l’ocorregut fa uns dies a València. Tant és així que ha estat una conductora que circulava en estat ebri per la carretera T-704, quan ha envaït el sentit contrari. La conductora, veïna de Reus, de nacionalitat colombiana i de 26 anys, ha donat un resultat de 0,61 mil·ligrams/l en la prova d’alcoholèmia, un resultat que multiplica per quatre la taxa màxima permesa, ja que es tracta d’una conductora novella i en aquests casos el nivell màxim permès és de 0,15 mil·ligrams/l. Ha estat detinguda pels Mossos com autora de delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i contra la seguretat del trànsit. El Jutjat de Guàrdia de Reus li prendrà declaració a les hores vinents. El grup ciclista s’havia concentrat per entrenar per una prova de resistència, la Gran Fondo de Reus-La Mussara. El ciclista ferit greu ha estat traslladat a l’Hospital Joan XXIII de Reus, mentre els seus companys han estat atesos al lloc de l’accident.

 

Port de Tarragona