Els ferits a l’explosió de Segur de Calafell són ocupes que manipulaven productes químics

A l'interior de la casa afectada els Mossos han trobat un centenar de plantes de marihuana.

Els Mossos d’Esquadra s’han trobat amb una sorpresa avui quan han entrat a la casa de Segur de Calafell on aquest matí s’ha produït una forta explosió. I és que dins han trobat un centenar de plantes de marihuana. Els dos ferits, que han estat traslladats en helicòpter a l’hospital de la Vall d’Hebron, ocupaven la casa i en aquell moment manipulaven productes químics. A conseqüència de l’explosió s’ha hagut d’evacuar l’habitatge contigu mentre els arquitectes valoraven l’estabilitat de l’estructura després del succés que ha fet caure alguna paret a la casa afectada.

https://actualitatpenal.cat/blog/2017/05/14/forta-explosio-a-una-casa-de-segur-de-calafell-amb-el-resultat-de-dos-ferits/

 

 

 

Port de Tarragona