Forta explosió a una casa de Segur de Calafell amb el resultat de dos ferits

Es descarta que estat una fuita de gas la que va originar la deflagració que ha produït cremades a dos joves que hi eren dins la casa.

Una forta explosió s’ha registrat a la casa ubicada al número 54 de l’Avinguda Anglaterra de Segur de Calafell, on s’han registrat dos ferits. El fet ha passat pocs minuts abans de dos quarts d’onze d’avui diumenge per causes que s’estan investigant. Efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) han atès a dos joves que presentaven cremades de diversa gravetat. Al lloc dels fets Bombers de la Generalitat ha enviat cinc dotacions, unitats del SEM i Mossos d’Esquadra que, en els primers moments ha descartat que és tractés una explosió de gas.

Casa on s’ha produït l’explosió aquest matí, ubicada al número 54 de l’avinguda d’Anglaterra.

 

Port de Tarragona