Històries que es repeteixen: nou cas de nens ferits en un castell inflable i d’una conductora beguda que atropella ciclistes

M.P.-Diuen que la realitat de vegades supera la ficció. Hem de remuntar-nos a març del 2016 per trobar al món un cas similar a l’ocorregut en un restaurant de Caldes, en el qual una nena va morir i sis més van resultar ferits en un castell inflable diumenge passat. En aquella ocasió, va passar a la localitat anglesa d’Essex. Ara, una setmana després del cas de Catalunya, de nou s’ha repetit el cas: avui a Collado Villalba, a Madrid, on ha bolcat l’atracció. Afortunadament no ha estat tan greu i ha quedat tot en un gran ensurt, ja que els menors tan sols han patit ferides lleus en quedar atrapats sota el castell, que s’ha capgirat. Un d’ells va patir una fractura de canell. El cas posa de manifest que no aprenem dels nostres errors. Però per si la coincidència temporal fóra sorprenent (els dos casos en diumenges consecutius) també en aquest mateix interval de temps ha tornat a passar un altre succés que es repeteix en els últims dies: Una conductora beguda i drogada ha atropellat dos ciclistes a Lizain, a Navarra. Un d’ells està ferit, un home de 66 anys de Pamplona, ​​mentre el seu acompanyant ha resultat il·lès. La conductora ha fugit, però ha tornat a peu al lloc després d’aparcar en un poble proper.

Port de Tarragona