Un policia local de Vilassar de Mar, condemnat per colpejar dos joves

L’Audiència Provincial de Barcelona ha condemnat un agent de la Policia Local de Vilassar de Mar per haver colpejat a dos joves que protestaven per una sanció, segons una sentència feta pública ahir. El policia haurà de pagar una multa de 1.260 euros i indemnitzacions als perjudicats per un import total de 3.400 euros. Els fets que s’han jutjat es van produir el 27 d’agost de 2015, durant la Festa Major d’aquesta població del Maresme. Segons l’escrit legal, l’agent es va acostar a tres joves que consumien substàncies estupefaents a la via pública i els va identificar. Quan un d’ells va criticar l’import de la sanció, el processat li va clavar 3 cops de puny a la cara, un al nas, un altre a la zona malar i un altre a la cella. Quan el segon jove es va acostar a ajudar al seu amic, també va rebre un cop a la cara.

Com a conseqüència d’aquests fets, el primer jove va trigar 45 dies a curar, 15 d’ells impeditius per a les seves funcions habituals, quedant-li com seqüeles un perjudici estètic de grau lleuger, amb desviació nasal i alteració residual en la respiració per la deformitat òssia. Marc Alberti va patir una contusió labial que va requerir per a la seva sanitat de primera assistència facultativa, trigant 7 dies a curar.

Port de Tarragona