Una dona resulta ferida en el xoc d’una ambulància amb tres rucs a Puig-reig

Dos dels equins van morir en l'accident i els mossos van localitzar el propietari que es va fer càrrec de l'animal que va sobreviure.

Una dona de 35 anys ha patit ferides menys greus en el xoc d’una ambulància contra tres rucs que es trobaven a la calçada de l’Eix del Llobregat (C-16) al terme municipal de Puig-reig. El succés s’ha produït a dos quarts de sis del matí d’avui, dilluns, i com a conseqüència del xoc dos dels tres animals han mort. Els Mossos d’Esquadra han realitzat gestions per localitzar el propietari dels equins, que ha recollit l’animal que ha sobreviscut. L’ambulància accidentada es dirigia a realitzar un trasllat quan ha patit l’accident. Dues dotacions dels Bombers de la Generalitat han realitzat treballs de neteja de la calçada, mentre la policia feia gestions per esbrinar les causes de la irrupció a la carretera dels animals. La dona ferida ha estat ingressada a l’hospital Sant Joan de Déu de Manresa.

Port de Tarragona