El jutge ordena presó sense fiança pels dos agents de la Guàrdia Urbana acusats de l’assassinat d’un company

Un tercer testimoni "sorpresa" ha declarat davant el Jutjat de Vilanova, que manté el secret de les actuacions.

El jutge ha ordenat l’ingrés a la presó sense fiança pels dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona detinguts pel presumpte assassinat d’un altre policia. Rosa Maria Peralt, parella de la víctima, i el seu company Albert López, que mantenia una relació sentimental amb ella, van declarar ahir davant del Jutjat d’Instrucció número 8 de Vilanova, encarregat del cas. Al migdia, va declarar una tercera persona, un testimoni «sorpresa» del qual no es tenia constància fins al moment. El tèrbol cas de la presumpta execució de l’agent es manté en un rigorós secret judicial i els Mossos han tingut especial cura que els detinguts no es comuniquessin entre ells per «preparar» la declaració. Es desconeix de moment què va ser el que va poder portar els detinguts a cometre el presumpte assassinat o quins fets, interessos o informacions van impulsar que els processats «haguessin» de posar fi a la vida del company, que va morir de diversos trets, segons l’autòpsia.

Port de Tarragona