L’espectacular operació antidroga de Tarragona se salda amb 18 detinguts en nou registres

Els Mossos d’Esquadra, recolzats per efectius de la Guàrdia Urbana de Tarragona, han detingut a 18 persones en la macro operació antidroga que va començar a les cinc de la matinada d’avui al barri de Sant Salvador. Paral·lelament s’han realitzat registres a domicilis, a més d’aquest barri, en altres punts de la ciutat, com la cèntrica avinguda de Catalunya o el carrer Reial, a la zona baixa de la ciutat. L’actuació està dirigida i ordenada pel Jutjat d’Instrucció número 1 de Tarragona, el titular està present en algunes actuacions, que es troben sota secret judicial. En l’operació hi participen un centenar d’agents de la Brigada Mòbil (BRIMO) del Camp de Tarragona i de Barcelona, ​​de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), Seguretat Ciutadana de Mossos i agents de la Guàrdia Urbana. S’ha comptat amb l’ajuda d’un helicòpter policial i la unitat canina de Mossos. La investigació va ser iniciada i seguida per l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) del Camp de Tarragona.

Port de Tarragona