La policia demana la col.laboració ciutadana per trobar el pres fugat a Vilanova

Una informació errònia de la Policia Local de Vilanova el va donar per detingut ahir, però minuts després es va demanar disculpes per la confusió.

Els cossos policials sol·liciten a la ciutadania que col·labori per localitzar Salaheddine C., de 24 anys i natural del Marroc, el pres que es va escapar dels jutjats de Vilanova i la Geltrú divendres. Des d’aquest moment, el dispositiu per localitzar-lo intensificat cada vegada més, però és evident que la millor manera de trobar-lo serà la col·laboració ciutadana. Per aquest motiu, tant Mossos, com Guàrdia Civil o Policia Local de Vilanova s’han esmentat en les xarxes que s’intenta localitzar encara, tot i que un tuit erroni de la policia municipal de Vilanova li va donar ahir per aturat. Es tractava d’una equivocació, per la qual es va demanar disculpes minuts després.

El fugat és un home de 24 anys, corpulent, fort i segons la policia es tracta d’un home perillós. Es tracta d’un reclús, dels últims que habitarà la Model de Barcelona. Assistia a un judici en el qual estava com a acusat d’un delicte de robatori amb violència en el context d’una banda organitzada. Una altra vista oral que encara està pendent de fixació de data per un intent d’assassinat comès l’any passat, d’aquí la seva consideració d’home violent. Residia a Sant Boi, tot i que també va viure a Cornellà en altres temporades. Divendres, en acabar el judici pel qual havia estat traslladat des de la presó, es va abraçar als altres acusats, moment de confusió que va aprofitar per sortir de les instal·lacions, amb les manilles encara posades, com ha quedat acreditat per la gravació de les càmeres de seguretat. Salaheddine tenia una ordre d’expulsió d’Espanya, però la seva condició de pres impedia que es dugués a terme, ja que en primer lloc havia de ser jutjat.

Els Mossos demanen a la ciutadania que si el veuen o saben del seu parador ho comuniquin com més aviat millor al número d’emergències 112.

Port de Tarragona