Els atracadors de la benzinera de Lleida van ferir un empleat amb un tornavís i van destrossar diversos cotxes

Un empleat de la benzinera que va patir un atracament ahir a Lleida, origen de la persecució policial que va acabar amb la mort d’un dels presumptes delinqüents, va ser ferit amb un tornavís. Els autors del robatori amb intimidació, que s’ha produït a tres quarts de vuit, han fugit a bord d’una furgoneta en direcció al barri de la Bordeta. A l’avinguda Pla d’Urgell, els atracadors van xocar contra un cotxe estacionat, però van continuar en direcció a una antiga hípica, on el vehicle va sortir de la calçada per continuar camp a través, fins que va xocar contra una tanca. Els ocupants van continuar la fugida a peu. Després d’ells els agents els donaven l’alto, però va ser necessari realitzar trets intimidatoris per frenar la fugida. Un dels trets va poder haver impactat amb un dels presumptes atracadors, que va morir. Al voltant de les deu de la nit, l’autoritat judicial va ordenar l’aixecament del cadàver. El segon atracador va intentar refugiar-se en una casa de la zona, tot i que els Mossos van poder localitzar-lo i detenir-lo minuts després.

Port de Tarragona