La investigació de la mort d’una parella calcinada en un cotxe a la Llagosta conclou que l’home hauria incendiat el vehicle

La investigació que ha dut a terme l’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord, després de localitzar els cadàvers d’un home i una dona calcinats en un cotxe a la localitat de la Llagosta, ha permès determinar que l’home va ser l’autor de l’incendi que va acabar amb la vida de la seva parella.

Els fets es remunten al dia 21 de maig d’enguany quan els Mossos van rebre l’avís que s’havia localitzat un turisme calcinat en un descampat i que dins hi havia dues persones. Diverses dotacions policials es van desplaçar al lloc dels fets on van localitzar els cossos sense vida d’un home i una dona. L’AIC es va fer càrrec de la investigació per tal de determinar les causes de la mort. Les indagacions policials han permès determinar que va ser l’home qui va incendiar el vehicle mentre tots dos eren dins, la qual cosa va provocar la seva mort i la de la seva parella.

Port de Tarragona