Els mossos podien haver-hi decidit disparar en veure que els atracadors anaven armats i no s’aturaven

Per aquest descampat, al final del carrer Hostal de la Bordeta, van córrer atracadors i policies i on va caure mort un dels presumptes delinqüents.

La investigació que du a terme per la Unitat de Recerca Criminal dels Mossos d’Esquadra revela que els dos atracadors de la benzinera de Lleida, que fugien a peu per un descampat, duien armes. Això es desprèn de les primeres gestions que s’han realitzat per aclarir quines circumstàncies van portar a la mort del presumpte coautor del robatori amb intimidació a la gasolinera de Lleida. Un segon pas serà donar a conèixer si aquestes eren simulades o reals. El que sí que se sap amb seguretat és que la furgoneta en què van fugir a tota velocitat creuant la ciutat, s’havia robat a Reus. Pel que sembla, un dels implicats és de la capital del Baix Camp, Els implicats en el cas posseïen antecedents policials i no van obeir en cap moment a l'»alto» policial, de manera que els agents van decidir realitzar trets intimidatoris, però alguna d’aquestes bales va impactar en el cos d’un dels fugits. El seu company va continuar corrent cap a una casa propera, on es va refugiar. De res li va servir perquè els agents el van localitzar i van detenir.

Port de Tarragona