Detingut per calar foc a una casa del nucli antic de Valls

Carrer dels Jueus, a Valls.

Un veí de Valls, de 45 anys, ha estat detingut per la Policia Local per calar foc a la casa on vivia, al carrer dels Jueus de la capital de l’Alt Camp. L’incendi s’ha originat a dos quarts de nou de forma intencionada per motius que es desconeixen. Després d’iniciar-se l’incendi, l’home s’ha dirigit a un CAP proper, on ha dit que havia calat foc a la seva casa, ubicada a una planta baixa. Com a conseqüència del foc, ha estat necessari desallotjar els veïns dels habitatges propers.

Tres dotacions de la Policia Local de Valls i cinc dels Bombers de la Generalitat han arribat al lloc dels fets. El foc ha causat danys als mobles i les pertinences del presumpte piròman, al que han arrestat per un delicte contra la seguretat col·lectiva. Els tècnics de l’Ajuntament han revisat l’estructura de la casa per si havia quedat afectada pel foc i era aconsellable mantenir-la sense habitar.

Port de Tarragona