Un diari britànic titula que una televisió d’Espanya es burla de les víctimes de Manchester

Es tracta de l'actitud d'Antonio Jiménez, presentador, i Francisco Marhuenda, tertulià al programa "El cascabel al gato".

«El futbol és el més important» Emprenyament per la burla d’un presentador d’una televisió espanyola sobre les víctimes del terror de Manchester. Aquesta és la traducció del titular que ahir oferia el rotatiu britànic Daily and Sunday Express referint-se al cordial i «simpàtic» debat que va mantenir el director de La Razón, Francisco Marhuenda i el presentador del programa «El cascabel al gato», Antonio Jiménez, segons pot llegir-se en la web del diari britànic. Es fa referència a la manca de sensibilitat, en preguntar -Jiménez- si el lloc tenia a veure amb el Manchester United o el Manchester City i va dir que «el futbol era el més important», al que Marhuenda va contestar rient sense que ambdós tinguessin una actitud dramàtica davant el que estava succeint en les imatges que s’oferien al costat d’ells a pantalla partida, segons es pot observar al vídeo que s’adjunta el diari anglès en la seva versió digital.

http://www.express.co.uk/news/world/808130/Manchester-terror-bombing-explosion-attack-Spanish-TV-host-mocks-victims

Port de Tarragona