Quatre components d’una família del barri Gaudí de Reus, detinguts per tràfic de drogues

En la operación se han desmantelado tres puntos de venta de sustancias estupefacientes al "menudeo".

La actuación policial ha comenzado durante la madrugada de hoy.

Efectius de la Guàrdia Civil de Tarragona, amb el suport d’agents de la Guàrdia Urbana de Reus, han detingut a quatre persones, membres de la mateixa família, en sengles registres domiciliaris realitzats al barri Gaudí d’aquesta ciutat. Un altre dels registres s’ha dut a terme en una finca als afores de Reus. Els arrestats ho han estat per la comissió d’un delicte contra la salut pública. En l’actuació s’han intervingut 266 plantes de marihuana, 85 grams de marihuana, 20 grams d’haixix, 10 grams de cocaïna en dosis i 800 euros en metàl·lic, ha informat la Guàrdia Civil.

La investigació va començar durant el mes de gener, gràcies a la col·laboració ciutadana que aportava informació relacionada amb determinats domicilis del barri Gaudí on es podria estar traficant amb substàncies estupefaents. Arran d’aquesta informació i de les investigacions dutes a terme per part de la Guàrdia Civil, es va poder situar tant els domicilis on es practicava la venda de substàncies a la menuda, com les persones responsables d’aquest, concloent que en els domicilis investigats es traficava amb diverses substàncies estupefaents a qualsevol hora del dia o de la nit.

Al voltant de les 6,00 hores d’avui, es va establir un operatiu policial a fi d’explotar la informació aconseguida en la investigació, una vegada obtingut el corresponent manament d’entrada i registre de l’autoritat judicial, donant com a resultat la intervenció de 85 grams de marihuana, 20 grams d’haixix, 10 grams de cocaïna en dosis, 266 plantes de cànnabis, 800 euros en metàl·lic i útils per al pesatge i distribució de la substància. Aquest operatiu ha culminat amb la detenció de quatre persones totes de la mateixa família, una dona de 34 anys i tres homes de 37, 20 i 18 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Reus. Els detinguts en unió de gènere decomissat seran posats a disposició del Jutjat d’instrucció número 3 de Reus (Tarragona).

Port de Tarragona