El Mossos posen a disposició de l’Audiència Nacional un delinqüent detingut a Deltebre i buscat internacionalment

ARXIU/ARCHIVO

Agents dels Mossos de Tortosa han posat a disposició de l’Audiència Nacional un home, de 41 anys i de nacionalitat sèrbia, que va ser detingut després de cometre un robatori a l’interior d’un vehicle a la urbanització Riumar de Deltebre, al Baix Ebre. L’individu tenia una ordre internacional de detenció per haver comès atracaments a dues joieries de Luxemburg i per una temptativa d’homicidi. Els policies van localitzar el vehicle amb el qual es desplaçava el delinqüent, junt amb un company, que també va ser detingut. Aquesta persona s’identificava des de feia anys amb una documentació falsa utilitzant una altra identitat, cosa que feia molt difícil la seva localització. Les autoritats judicials de Luxemburg investiguen el detingut pels delictes de pertinença a grup criminal, dos robatoris amb força en una joieria i una temptativa d’homicidi. Per tots aquests delictes podria ser condemnat a fins a 15 anys de presó. L’Audiència Nacional, a Madrid, decidirà sobre la seva extradició a Luxemburg.

 

Port de Tarragona