Quatre morts i set ferits greus en l’incendi d’un edifici de Bilbao

DOS DELS MORTS SÓN UN NADÓ I UN ADOLESCENT. ALTRES NENS HAN QUEDAT AFECTATS PER CREMADES I INTOXICACIÓ.

Un nadó, un adolescent i dos adults han mort aquesta matinada en un incendi que s’ha registrat en un edifici de Bilbao. El succés s’ha iniciat a dos quarts del matí a carrer Barinaga, número 7, al barri bilbaí de Zorroza. L’incendi s’ha originat per causes que encara es desconeixen i ha causat ferides a set persones més, que han estat traslladats als hospitals de Cruces, San Eloy i Basurto. A més, altres habitants de l’edificació, de tres plantes, han hagut de ser ateses pels serveis sanitaris d’emergències per cremades i intoxicacions per fum. Els bombers van aconseguir extingir l’incendi dues hores després d’haver-se iniciat. El fet que la fusta constitueixi part de l’edificació ha facilitat la ràpida propagació de les flames.

 

Port de Tarragona