Tres dones moren assassinades a Espanya durant el cap de setmana … i ja en van 30 casos el 2017

Els fets van passar a Ciudad Lineal i Collado-Villalba, a Madrid, ia la localitat murciana de Molina de Segura

Una dona ha mort a Molina de Segura, a la província de Múrcia, i dues més a Madrid al llarg d’aquest cap de setmana, en tres casos relacionats amb la violència masclista.

El primer dels crims es va produir cap a les deu de la nit de divendres en un habitatge del carrer Vicente Espinel, al districte de Ciutat Lineal. La policia va trobar la víctima sobre el llit, ja sense vida, amb senyals d’estrangulament al coll. El marit va confessar per telèfon el que havia fet després d’intentar suïcidar-se clavant-se un ganivet al pit. Els serveis d’emergències no van poder fer per salvar la vida de la dona, de 55 anys, ja que feia hores que havia mort, mentre ell va ser detingut.

El segon dels casos de violència de gènere registrat en territori nacional es va conèixer a dos quarts del matí d’avui, diumenge. Una treballadora del centre ASTRADE (Associació per a l’Atenció de Persones amb Trastorns Generalitzats del Desenvolupament de la Regió de Múrcia) lloc especialitzat en malalts d’autisme de Molina de Segura, ha comunicat al telèfon d’emergències que havia trobat el cos sense vida d’una companya. A diferència del cas anterior, en aquesta ocasió l’agressor si havia aconseguit suïcidar-se, ja que es trobava penjat en una habitació del costat. La morta, de 31 anys, es trobava a terra sobre un bassal de sang. La dona estava separada i tenia un fill de quatre anys, i pel que sembla, havia estat relacionada sentimentalment amb l’home mort, que tenia 48 anys. Fonts de la localitat parlaven que ell estava obsessionat amb ella, la filla d’un regidor de la localitat murciana de Molina de Segura.

Al migdia d’avui, diumenge, un home cridava a la Guàrdia Civil de Collado-Villalba per comunicar que havia trobat a la seva dona sense vida, lligada, emmordassada amb precinte i amb una bossa de plàstic al cap. Però, després d’una primera inspecció, els agents l’han detingut sota la presumpció que havia preparat aquesta falsa escena del crim per simular un robatori amb violència. La víctima tenia 38 anys i era de nacionalitat romanesa.

Port de Tarragona