Un conductor que fugia d’un control de la Guàrdia Civil atropella diverses persones en una zona de vianants de Marbella

L'autor de la persecució ha xocat amb cinc vehicles a l'autopista i ha provocat 4 ferits que viatjaven en un turisme i altres 3 vianants.

Set persones han resultat ferides, tres d’elles atropellades, per un vehicle que fugia d’un control policial a Marbella i que era perseguit per una patrulla de la Guàrdia Civil. Tres dels ferits van ser atropellats a l’avinguda Lola Flores (el passeig marítim de Puerto Banús) i quatre persones més que viatjaven en un vehicle contra el qual ha xocat el fugitiu, que es trobava en estat ebri. El fet s’ha originat a les nou del vespre d’avui, diumenge, quan un tot terreny, pel que sembla un Porsche Cayenne, ha fet cas omís d’un control de la Guàrdia Civil, el que ha provocat l’inici d’una persecució amb un cotxe camuflat d’aquest cos.

El conductor perseguit s’ha ficat en una zona de vianants i ha atropellat diversos vianants, tot i que no s’ha aturat i ha continuat amb la seva fugida. El vehicle s’ha ficat llavors a l’autopista A-7 on ha topat amb cinc vehicles causant ferides a quatre persones. El fet ha generat l’alarma i un gran nerviosisme en la gent que es trobava passejant per Puerto Banús en sospitar en els primers moments que podria tractar-se d’un atemptat terrorista, tot i que aquest punt s’ha descartat des del primer moment per les autoritats.

Els ferits han estat traslladats per ambulàncies a l’Hospital Costa del Sol. Les forces de seguretat han detingut dues persones, el conductor i el seu acompanyant. Segons algunes fonts, el detingut hauria sortit d’un local d’oci, on havia mantingut una baralla que li hauria alterat.

 

Port de Tarragona