Dos detinguts per fer l’examen de conduir a Girona amb identitat falsa

Els Mossos d’Esquadra han posat a disposició judicial a dos homes, de 40 i 20 anys i nacionalitat ghanesa i senegalesa, als que havien detingut per presentar-se a l’examen per obtenir el carnet de conduir fingint una identitat simulada. A un dels arrestats se li va trobar un document d’identitat falsificat a la Prefectura Provincial de Trànsit de Sant Joan les Fonts, a la Garrotxa. El detingut va ser acusat de falsificació de document públic i una vegada va declarar davant el jutge de Guàrdia d’Olot, va quedar en llibertat, ja que no disposava d’antecedents penals.

L’endemà, aquesta vegada a Girona, Agents del Grup de Recerca i Documentació (GRD) van detectar que la fotografia d’un DNI no es corresponia amb l’edat de la persona que estava fent l’examen. Realment, estava simulant la identitat del seu germà gran. Posat a disposició del jutjat de Guàrdia de Girona, va quedar en llibertat amb càrrecs.

 

Port de Tarragona