Un treballador mor i un altre resulta amb cremades greus en una deflagració en una benzinera de Sant Sadurní

En un primer moment es va pensar que tots dos havien perdut la vida, però en accedir al lloc del fet es va comprovar que un d'ells encara vivia.

Un treballador ha mort i el seu company ha resultat amb greus cremades després registrar-se una deflagració a l’interior d’un dipòsit d’una gasolinera de Sant Sadurní d’Anoia mentre realitzaven tasques de neteja. En un primer moment es va pensar que havien mort els dos empleats, però després de realitzar les tasques de rescat es va comprovar que un d’ells encara vivia i que es trobava inconscient a l’interior del dipòsit. El fet s’ha produït pocs minuts després de les tres de la tarda quan un tercer operari ha vist sortir foc d’un dels dipòsits subterranis. S’ha acostat a l’entrada i els ha cridat, però com que no rebia resposta ha avisat el 112. Nou unitats de Bombers de la Generalitat han habilitat un dispositiu de rescat, que ha portat a terme el GRAE (Grup de Recolzament d’Actuacions Especials), els efectius s’han introduït en el dipòsit afectat extraient en un primer moment al bomber ferit, que ha estat traslladat a la unitat de Cremats de l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. El rescat del ferit i del mort s’ha produït cap a les sis de la tarda. Mossos d’Esquadra han precintat la zona i la carretera sota la qual es troba el dipòsit ha estat tallada mentre es duen a terme les tasques d’investigació.

L’ajuntament de Sant Sadurní ha decretat dos dies de dol oficial per la mort de l’empleat de l’empresa externa que realitzava treballs de manteniment al dipòsit on ha perdut la vida.

Port de Tarragona