El comissari de Tarragona remarca que la Policia Nacional seguirà servint als ciutadans amb la legalitat i la Constitució com a referent

Carlos Yubero va destacar en el seu discurs els valors i la vocació de servei del cos durant la celebració dels 193 anys de la creació de la Policia.

El comissari en cap del Cuerpo Nacional de Policia de Tarragona, Carlos Yubero, ha afirmat durant la celebració del 193 aniversari de la creació de la Policia, que la institució continuarà servint al ciutadà sota el respecte a la legalitat i amb la Constitució com a referent. Yubero va fer un recorregut per la història del cos en l’acte de celebració que va tenir com a escenari el Teatret del Moll de Pescadors del port de Tarragona i que va presidir el subdelegat del Govern. Durant l’acte es van concedir condecoracions a membres del CNP que van destacar per la seva professionalitat i esperit de servei.

«Tot i el període transcorregut (des de 1824), els nostres canvis de denominació i fins i tot d’uniformes, continuen incòlumes els principis rectors i els valors de la nostra institució». El comissari tarragoní va afirmar que per a la societat espanyola el cos a què ell pertany s’ha sabut guanyar l’afecte, l’admiració i el suport de la ciutadania. Però també en els fòrums internacionals s’ha sabut guanyar-se el prestigi. Va concloure l’acte amb el record als que van lliurar la seva vida en compliment del deure i també cap als grans, «que ens van precedir i van ensenyar amb el seu quefer, entrega i abnegació».

Port de Tarragona