El fiscal anticorrupció presentarà la seva dimissió de forma imminent

Es reunirà aquest matí amb el fiscal general de l'Estat, que haurà d'aprovar o rebutjar la renúncia de Manuel Moix després d'escoltar els seus raonaments.

Els Bombers, durant l'actuació al carrer Baró de les IV Torres aquesta tarda. Foto: Actualitat Penal

Segons publica El Confidencial, Manuel Moix, fiscal anticorrupció, presentarà en les pròximes hores la seva dimissió. Basant-se en fonts jurídiques, el diari digital assegura que la renúncia pot produir-se «en unes hores» amb la finalitat de protegir la imatge de la Fiscalia, que podria quedar afectada per l’escàndol provocat per l’empresa panamenya que va heretar. Moix posarà el seu càrrec a disposició del fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, que haurà d’aprovar o rebutjar la renúncia del polèmic representant del Ministeri Públic.

Segons les mateixes fonts, la reunió que mantindran Moix i Maza es produiria a primera hora d’aquest matí. La decisió del fiscal en cap d’anticorrupció està impulsada per les crítiques que ha rebut no tan sols des de l’associació de fiscals (que fins ara el defensava), sinó de membres del Partit Popular.

Port de Tarragona