Maza admet la dimissió de Moix, però no veu motius perquè cesi

El fiscal general de l’Estat afirma que no ha pogut evitar el cessament del fiscal anticorrupció, Manuel Moix. Segons va afirmar aquest matí, la doctrina dels tribunals en el sentit de censurar alguna de les actuacions del fiscal afectat «només es refereixen a les actuacions en l’àmbit econòmic i mercantil, s’intenta impedir que un servidor públic intervingui en el mercat, però el fet de tenir la propietat d’un bé no s’obliga a comunicar una herència als superiors. «. Maza va afirmar que el simple fet de la tinença d’aquest bé no justifica una mala acció, «es feia amb total transparència i comunicació a Hisenda i pagant els impostos. La conducta de Moix és absolutament regular, no hi havia motius per al cessament del fiscal en cap d’anticorrupció». La renúncia, va dir, és per motius personals i va afirmar que no va poder convèncer-ho perquè deixi el seu càrrec.

Port de Tarragona