Un vigilant de seguretat deté a Palma un menor que patia assetjament i que anava a l’escola amb una catana i dos ganivets

Un vigilant de seguretat va poder detenir a Palma a un adolescent de 17 anys que es dirigia al seu col·legi armat amb una catana i dos ganivets. L’empleat d’ISS Seguretat es va adonar del fet quan realitzava una ronda per l’estació d’autobusos de la Intermodal de Palma de Mallorca. El jove gesticulava de manera estranya i, en aproximar-se, l’empleat de seguretat privada va poder comprovar que estava esmolant una catana, entre altres armes blanques. El vigilant va decidir reduir-lo i detenir-lo mentre s’alertava a la Policia Nacional. En arribar al lloc on es trobava el jove, va dir que anava al seu col·legi per ensenyar les armes als seus companys, ja que feia anys que patia assetjament escolar. Se li van confiscar les armes i se li va posar a disposició dels seus pares, no sense abans comprovar que no existia denúncia sobre l’assetjament que havia esmentat l’adolescent.

Port de Tarragona