Catalunya plora la mort del periodista i guionista Carles Capdevila

La mort del periodista i fundador del diari Ara, Carles Capdevila, ha estat un cop dur per totes les institucions i sectors de Catalunya, especialment el món periodístic, en el que es va desenvolupar al llarg de la seva vida professional. Capdevila, de 51 anys, feia dos anys que patia un càncer que aquesta nit ha vençut i s’ha emportat la seva vida. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont; el delegat del Govern central a Catalunya, Enric Millo, entre altres personalitats del país han lamentat aquesta pèrdua a les xarxes socials. Capdevila havia estat relacionat amb el món de la televisió, com a guionista, però també va ser corresponsal a Nova York. Les seves experiències com a pare i els seus consells, donats amb humor, van seduir molts espectadors i oients de ràdio. Va ser fundador del diari ARA, que dirigí fins al 2015, quan la malaltia li ho va impedir.

 

 

 

Port de Tarragona