La Policia Nacional i la Guàrdia Urbana de Reus detenen dues persones per explotar sexualment dones xineses

Tres persones més han estat arrestades per situació documental irregular.

Una de les habitacions on eren explotades les dones asiàtiques al pis de Reus.

Una operació conjunta realitzada per efectius del Cos Nacional de Policia i de la Guàrdia Urbana de Reus s’ha saldat amb la detenció de dues persones per la seva presumpta relació amb una xarxa d’explotació de dones d’origen asiàtic. En l’actuació s’ha desmantellat un pis de Reus on tres de les víctimes eren explotades. El prostíbul, que estava regentat per una dona de nacionalitat xinesa i un ciutadà bolivià, oferia els seus serveis en pàgines web especialitzades i a través d’anuncis de premsa escrita. Dos dels detinguts ho són per delictes relatius a la prostitució i tres d’ells ho han estat per situació documental irregular.

Els màxims responsables del prostíbul, una dona de nacionalitat xinesa i un home bolivià, oferien els serveis a Internet i en anuncis de premsa escrita, facilitant un telèfon de contacte per als potencials clients que era atès pel detingut. Els principals autors dels delictes relatius a la prostitució van ser investigats com a possibles autors de blanqueig de capitals, comprovant com els mateixos havien realitzat la transacció de la compra d’un bar a la ciutat de Reus.

Els detinguts, a qui se’ls imputen delictes relatius a la prostitució, van ser posats a disposició de l’autoritat judicial corresponent, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs a l’espera de judici. L’operació ha estat desenvolupada per agents del Grup I de la UCRIF de la Brigada Provincial d’Estrangeria i Fronteres de la Comissaria Provincial de Tarragona, la UCRIF de la Brigada Local de d’Estrangeria i Fronteres de la Comissaria de Reus i per agents de la Guàrdia Urbana de Reus.

Port de Tarragona