Comença el llarg cap de setmana de la Segona Pasqua amb dos accidents mortals al Vallès Occidental

Dos accidents més ocorreguts a Castellfollit del Boix i Vilanova i la Geltrú s'han saldat amb set ferits, entre ells una dona de 60 anys traslladada crítica en helicòpter.

Dos accidents mortals han tacat el primer dia del llarg cap de setmana de la Segona Pasqua (a Barcelona dilluns és festa). Els dos successos fatals han tingut com escenari el Vallès Occidental. El primer dels accidents mortals s’ha registrat poc abans de la mitjanit de dissabte, quan un veí de Valldoreix, que conduïa una motocicleta s’ha sortit de la via, la C-16, caient sobre la carretera BV-1462 que passa per sota, al terme de Sant Cugat. El motorista, de 46 anys, circulava entre els túnels de la Floresta i de Can Llobet quan ha perdut el control del vehicle. Tot i que han arribat al lloc del fet dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques, no s’ha pogut salvar la seva vida.

El segon dels accidents mortals s’ha registrat aquesta tarda quan un jove de 20 anys ha xocat amb el seu cotxe contra una torre de telefonia de formigó, al carrer Líbia de Terrassa. El vehicle ha sortit de la via per motius que s’estan investigant i com a conseqüència de la col·lisió ha mort el conductor. Al lloc s’hi ha desplaçat tres unitats de Bombers, Policia Municipal i efectius del SEM, que no han pogut fer res pel jove, que ha perdut la vida de forma instantània.

D’altra banda dos accidents més ocorreguts avui a Castellfollit del Boix i Vilanova i la Geltrú s’han saldat amb un total de set ferits de diversa consideració. El cas més greu és el d’una dona de 60 anys, que es trobava en estat crític i ha estat traslladada en helicòpter a l’Hospital de Bellvitge des de Vilanova.

Operació especial del SCT

El Servei Català de Trànsit ha calculat en mig milió de vehicles els que sortiran de l’àrea metropolitana de Barcelona entre les 15.00 h de divendres i les 15.00 h de dissabte. Les mateixes fonts indiquen que els principals problemes es concentraran a l’AP-7, sobretot a la zona de la Roca del Vallès, així com a les vies que permeten anar cap a la Costa Brava, la C-32 nord, la C-31 i la C-65, i a la Costa Daurada, com la C-32 sud i l’N-340.

El retorn es concentrarà sobretot la tarda de dilluns i mobilitzarà uns 320.000 vehicles cap a Barcelona i la seva àrea d’influència. Durant el cap de setmana de tres dies, un total de 1.580 efectius dels Mossos d’Esquadra vetllaran per garantir la seguretat viària.

 

Port de Tarragona